We use, we bake and we eat cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies. Okay! Learn more

Promocija kozmetike Nuxe – lekarna Ravne na Koroškem

Obveščamo vas, da bo v sredo 29. maja 2019 med 9:00 in 16:00 v lekarni Ravne na Koroškem potekala promocija kozmetike Nuxe. 

preberi več

Lekarna Ravne – Teden za naše zdravje

Koronarni klub Mežiške doline v sodelovanju z občino Ravne na Koroškem že nekaj let organizira Teden za naše zdravje s katerim želijo svojim članom in vsem drugim občanom predstaviti, kako pomembno je, da skrbimo za svoje zdravje.

preberi več

Meritve glukoze v krvi v lekarni Slovenj Gradec

V sredo 15. maja 2019 bo med 8:30 in 10:30 v lekarni Slovenj Gradec potekalo brezplačno merjenje glukoze v krvi.

preberi več

Spomladanska nadloga – seneni nahod

Zopet se bliža čas, v katerem se mnogo ljudi spopada z alergijskim rinitisom oz. senenim nahodom, ki je drugo ime za alergijsko vnetje nosne sluznice.

preberi več

Merjenje pulznega vala v lekarni Radlje ob Dravi

V lekarni Radlje ob Dravi bo v petek, 17. maja 2019 med 10:00 in 14:00 potekala brezplačna meritev hitrosti pulznega vala, kjer boste lahko preverili elastičnost oz. togost vaših žil. 

preberi več

14. Dan slovenskih lekarn – 26.9.2018

V sredo 26.9.2018  bo potekal že 14. Dan slovenskih lekarn. Vsako leto se osredotočimo na eno področje pravilne in varne uporabe zdravil. Letos smo pozornost posvetili izdelkom iz zdravilnih rastlin.

preberi več

Vetrovne kapljice vsebujejo eterično olje kumine, komarčka in poprove mete v sirupu. Kumina in komarček lajšata težave ob napenjanju in trebušnih krčih.

Pregled uporabe zdravil

Pregled uporabe zdravil je nova storitev, ki jo nudimo v izbranih enotah Koroške lekarne. Med posvetom se boste bolje spoznali z vašimi zdravili in se seznanili, kako jih pravilno uporabljati.

Vračilo izdelkov

Želimo vam pojasniti, da vračilo ali menjava izdelkov, ki jih izdajamo ali prodajamo v naših lekarnah, ni mogoča.