We use, we bake and we eat cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies. Okay! Learn more

Preverjanje avtentičnosti zdravil

V lekarnah imamo vzorno metodo preverjanja zdravil. Nov sistem pa bo še boljše prispeval k varnosti pacientov, saj bo onemogočen vdor ponarejenih zdravil v uradno distribucijsko verigo v celotni Evropi.

preberi več

Popust Vichy -20% na vse izdelke

Obveščamo vas, da bo od 9.12. – 24.12. v enotah Koroške lekarne potekala akcija na vse izdelke Vichy, ki bodo v tem času znižani za 20%.

preberi več

Pravilna uporaba vdihovalnikov

Pravilna uporaba vdihovalnikov za astmo ter KOPB zagotavlja, da je bolezen pod nadzorom in zmanjša možnosti za njena poslabšanja.

preberi več

Okrepimo imunsko odpornost otrok

Jesen je tu in z njo so se naši otroci ponovno vrnili v vrtec in šolo. Pogosto je naša prva skrb, kako jim okrepiti imunski sistem, da bi bili čim bolj zdravi in ne bi preveč izostali od pouka.

preberi več

Samozdravljenje zaprtja

Zdravstvene težave prebavil so v razvitem svetu zelo pogoste, med njimi pa je najpogostejše zaprtje. Zaprtje se kaže kot manjše oziroma neredno odvajanje blata v primerjavi z običajnim.

preberi več

Lekarna Dravograd praznuje

Lekarna Dravograd praznuje 80 let delovanja. Ta jubilej bomo obeležili z dnevom odprtih vrat. Vsi vljudno vabljeni v torek, 2. julija 2019 med 9.00 – 13.00 uro v lekarno Dravograd.

preberi več

Vetrovne kapljice vsebujejo eterično olje kumine, komarčka in poprove mete v sirupu. Kumina in komarček lajšata težave ob napenjanju in trebušnih krčih.

Pregled uporabe zdravil

Pregled uporabe zdravil je nova storitev, ki jo nudimo v izbranih enotah Koroške lekarne. Med posvetom se boste bolje spoznali z vašimi zdravili in se seznanili, kako jih pravilno uporabljati.

Vračilo izdelkov

Želimo vam pojasniti, da vračilo ali menjava izdelkov, ki jih izdajamo ali prodajamo v naših lekarnah, ni mogoča.