We use, we bake and we eat cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies. Okay! Learn more

Vračilo izdelkov

vracilo-izdelkov-big

Želimo vam pojasniti, da vračilo ali menjava zdravil, prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov ter drugih izdelkov, ki jih izdajamo ali prodajamo v lekarni, ni mogoča.

Razlog za to je vaša varnost. Pravila lekarniške stroke zahtevajo posebne zahteve shranjevanja, ki jih je potrebno spoštovati. Ker je blago takšne vrste občutljivo, pokvarljivo ter namenjeno osebni uporabi, le-tega, ko enkrat zapusti prostore naše lekarne, ne moremo več sprejeti nazaj. Takšnega ravnanja od nas ne zahteva noben zakon.

Verjamemo, da tudi sami ne bi želeli iz rok farmacevta prejeti blaga, ki je bilo v rokah drugega pacienta in ni znano, kako je z njim ravnal in kakšne so posledice tega ravnanja.

Prosimo vas za razumevanje, ko bomo morali vašo željo po vračilu ali menjavi blaga, izdanega ali kupljenega v lekarni, zavrniti.

Seveda pa veljajo za paciente vse pravice, ki jih določa Zakon o pravicah potrošnikov (Uradni list RS, št. 20/1998 in spremembe), vključno z določbami glede stvarnih napak na blagu ali uveljavljanjem garancije pri izdelkih, ki garancijo imajo.