Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo prometa. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Strinjam se Več informacij

Pravno obvestilo

KOROŠKA LEKARNA (v nadaljevanju LEKARNA), si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene. Prav tako si LEKARNA pridržuje pravico do sprememb vsebin.

LEKARNA bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkovz vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. LEKARNA tudi ne prevzema nobene odgovornosi v povezavi s posledicami, ki jih povzročijon informacije, vsebovane na tej spletni strani, niti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno govornost.

Niti LEKARNA niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.